top of page

over_

De Poezieboys Poetry at Sea 2019.jpg

DE MAGIE VAN POETRY AT SEA

Poetry at Sea is een open air literair festival op het strand van Scheveningen. Ieder jaar staat hier poëzie in de breedste zin van het woord centraal.

 

Poetry at Sea is een plaats evenals een moment waar alle kunsten samenkomen en magie floreert. Niet in het minst dankzij deelnemers en bezoekers.

 

We wisselen programmering af met een open podium zodat iedereen zijn stem letterlijk kan laten horen en zijn verhaal kwijt kan. Verder organiseert Poetry at Sea workshops en is er een programma voor de allerkleinsten onder de noemer Poetry at Sea XS. Een poëtischer plek voor dit festival dan op het strand, aan zee, is nauwelijks denkbaar, vandaar Poetry at Sea.

sponsoring_

Poetry at Sea is per definitie gratis toegankelijk en wil uitgroeien tot een internationaal poëtisch feest. Dat is alleen mogelijk in samenwerking met anderen. Zie hieronder de sponsorpakketten die we aanbieden.

PAKKET 1 - FESTIVALSPONSORING
€ 5.000

Het festival krijgt één hoofdsponsor, die als medeorganisator vermeld wordt op alle schriftelijke, mondelinge en festivalcommunicatie, en een breed scala aan presentatiemogelijkheden heeft tijdens, in de aanloop naar en in de afwikkeling van het festival. Hierbij moet u denken aan:

-    Prominente vermelding op alle festivalcommunicatie als: “xxxx presenteert….” met formaat 1/1 proportioneel aan de naam en logo van het festival, als hoofdsponsor in programmaoverzicht, op de website, op de festivalposter en in het magazine voor vrienden van het festival

-    Mondelinge vermelding bij alle presentaties tijdens het festival

-    Bordsponsoring (kosten bord voor sponsor) tijdens het hele festival

-    Beachflag (kosten flag voor sponsor) plaatsing op het hele festival terrein gedurende het hele festival

-    Give-away optie tijdens het hele festival

PAKKET 2 - THEMASPONSORING

€ 2.000

Door de dag heen zullen verschillende thema’s (tenminste twee) door het festivalprogramma verweven worden. Een themasponsor zal zich duidelijk en prominent kunnen profileren aan de hand van het, in overleg, gekozen thema. Hierbij moet u denken aan:

-    Prominente vermelding van naam en logo sponsor in programmaoverzicht, op de website, op de festivalposter en in het magazine         voor vrienden van het festival

-    Mondelinge vermelding bij presentatie van het thema

-    Bordsponsoring (kosten bord voor sponsor) tijdens het thema-onderdeel van het festival

-    Give-away optie tijdens presentatie van het thema

PAKKET 3 - EVENTSPONSORING

€ 1.000

In het programma zullen een of meerdere workshops, besloten optredens of mini-events worden opgenomen. De eventsponsor zal degene zijn die dit event met naam draagt. Hierbij moet u denken aan:

-    Vernoeming van het event naar sponsor, met naam en logo, in alle festivalcommunicatie

-    Bordsponsoring (kosten bord voor sponsor) bij het event-onderdeel van het festival

-    Give-away optie

PARTNER VAN POETRY AT SEA

€ 250

-    Vermelding van naam en logo partner in programmaoverzicht, op de website en in het magazine voor vrienden van het festival

VRIEND VAN POETRY AT SEA

€ 35

-    Jaarlijkse bijdrage aan het festival

-    Ontvangst van het collector’s item “Poetry at Sea Magazine”, exclusief voor Vrienden en Sponsoren van Poetry at Sea, met daarin         een bijdrage van elke dichter/artiest/kunstenaar (v/m) van de festivaleditie.

bottom of page