top of page

faq_

Sydney Lowell door Fleur Huijsdens.jpg

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (AND ANSWERS)

1. Moet ik een kaartje kopen?

Poetry at Sea is gratis toegankelijk. Je kunt dus gewoon komen kijken zonder een kaartje te kopen. Wel is het zo dat voor de workshops en sommige randprogrammering een kleine bijdrage wordt gevraagd. Dat staat aangegeven bij het inschrijven voor de geprogrammeerde workshops. Andere activiteiten kun je ter plekke betalen.

2. Waar vindt Poetry at Sea plaats?

Poetry at Sea vindt plaats bij Manta Beach, Strand Noord 57B in Scheveningen. Manta Beach is makkelijk te bereiken met het OV, de fiets of de auto. Parkeren kan in de garage onder de boulevard op steenworp afstand. Zie het kaartje hieronder.

3. Kan ik meedoen?

Iedereen kan meedoen aan Poetry at Sea. Er is een open podium waar iedereen zijn of haar verhaal kan delen. Je kunt je vooraf opgeven door ons een mail te sturen maar spontaniteit waarderen we ook.

De programmering wordt door onze medewerkers gedaan. Daarbij stellen we zo zorgvuldig mogelijk een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig aanbod samen. Wil je geprogrammeerd worden dan kun je altijd een mail sturen naar info@poetryatsea.com. We kijken dan of je in het programma past.

 

4. Is er een minimum leeftijd voor jullie festival?

Bij Poetry at Sea is iedereen welkom. Ook voor de allerkleinsten proberen we een leuk programma neer te zetten. Dus neem vooral je kids lekker mee naar dit beachfestival voor jong en oud.

5. Kan ik werken bij Poetry at Sea?

Poetry at Sea werkt op dit moment op basis van vrijwilligers. We zoeken nog een heleboel krachten, van bestuursleden tot productieleiders en publieksbegeleiders. Dus als je zin hebt om een steentje bij te dragen, neem dan vooral contact met ons op via info@poetryatsea.com om te informeren naar de mogelijkheden. 

6. Hoe kan ik Poetry at Sea steunen?

Je kunt al vriend worden van Poetry at Sea voor een bedrag van € 35,- per jaar. Als dank krijg je dan ieder jaar een boekje met de bijdragen van deelnemers aan het festival. Voor meer informatie over sponsoring kijk onder het kopje overig bij sponsoring of klik hier.

7. Wat is dat met die praatpaal?

Poetry at Sea is ontstaan vanuit het idee om een van de praatpalen die ooit langs de Nederlandse wegen stonden een nieuw leven te geven. Zo'n geel icoon siert het podium en iedereen mag daarin zijn verhaal doen, als vanouds maar dan op het strand en niet met pech langs de weg...

8. Kan ik wat eten en drinken daar?

Manta Beach heeft een geweldige kaart waar je de hele dag door heerlijke, verse gerechten van kunt bestellen, met uiteraard lekkere drankjes. Klik hier voor de menukaart van Manta Beach.

9. But...what if it rains?

Ook als het regent, gaat Poetry at Sea gewoon door. Een beetje festivalganger laat zich daardoor niet tegenhouden en wij ook niet. Dus kom vooral en geniet van de magie van regendruppels op je poncho en warm je aan de magie.

bottom of page