top of page

Collab met FixDit

We zijn er blij mee en trots op dat we dit jaar een samenwerking aangaan met schrijverscollectief Fixdit. Dat doen we in de vorm van een live podcast opname tijdens het festival. Jij kunt er dus gewoon bij zijn terwijl Jannah Loontjes met Shantie Singh, Radna Fabias en Michiel van Kempen in gesprek gaat over het boek Sarnami, Hai - Suriname, ik ben, het boek waarmee Bea Vianen doorbrak. Een aangrijpende roman over een opgroeiende jonge vrouwe in de jaren vijftig in Suriname.Schrijverscollectief Fixdit streeft naar meer diversiteit in de canon en de literaire wereld. Door o.a. acties, essays, open brieven en gesprekken wil Fixdit het bewustzijn over genderongelijkheid in de letteren vergroten en de canon uitbreiden met werk van belangrijke vrouwelijke auteurs.

Door o.a. acties, essays, open brieven en gesprekken wil Fixdit het bewustzijn over genderongelijkheid in de letteren vergroten en de canon uitbreiden met werk van belangrijke vrouwelijke auteurs.

Fixdit is Yra van Dijk, Sanneke van Hassel, Rachida Lamrabet, Jannah Loontjens, Munganyende Hélène Christelle, Christine Otten, Gaea Schoeters, Shantie Singh, Fleur Speet, Manon Uphoff en Annelies Verbeke. Lees meer op www.fixdit.nu.

Comments


bottom of page