top of page

Meet Joost, the host

Zonder Joost van Kersbergen, onze vaste host, is Poetry at Sea niet wat het hoort te zijn. En gelukkig is hij ook dit jaar weer van de partij.Joost van Kersbergen doet iets met taal in ‘de breedste zin van het woord’. Met wortels in Hiphop ontwikkelde hij zijn liefde voor het vertellen en overdragen van verhalen in een multidisciplinair kunstenaarschap.

Hij vertelt, rapt, maakt liedjes, spoken word performances, interactieve installaties en voorstellingen, en schrijft poëtische impressies bij evenementen en gelegenheden

Hij speelde onder andere op Oerol, de Parade en Lowlands en was een aantal jaar huisdichter van het radioprogramma Spoken op FunX.

Ook geeft Joost gepassioneerd les aan- en coacht hij, zowel beginnende als gevorderde schrijvers en performers. Daarnaast werkt Joost als hoofd educatie en talentontwikkeling bij Nowhere in Amsterdam, is hij betrokken als coach en artistiek begeleider bij Poetry Circle, en geeft hij les, en ontwikkelde het vak creatief schrijven voor muzikanten, op Rockacademie van Fontys Hogeschool in Tilburg.


Comments


bottom of page