top of page

VERS app

Updated: Jan 24, 2022

Wil je het hele jaar door van de dichters van Poetry at Sea genieten? Dat kan met de VERS app van Stichting Intereactive Culture.De VERS-app is een must have op je smartphone, een soort pokemon voor poëzie. Met negen gedichten is nu ook werk van deelnemers aan Poetry at Sea opgenomen in deze app, die je trouwens gratis download. Met deze app van Stichting Interactive Culture kun je poëzie luisteren en lezen via je smartphone. Inmiddels kun je op diverse locaties in het hele land werk van meer dan honderd dichters vinden. Dat kan door naar een locatie toe te gaan maar ook door op je smartphone te navigeren.

Nu al kun je luisteren naar Rogier Cornelisse, Lieneke Derks, Agata Dohne, Mandy Pijl, Geert Viaene en Dorien de Wit. De komende jaren zullen we nog meer dichters van Poetry at Sea opnemen in de app.

Dus ga snel naar de app store en download deze fijne app.


Stichting Interactive Culture


De Stichting Interactive Culture die de app ontwikkelde, wil zoveel mogelijk mensen poëzie laten beleven en breidt de app ook steeds verder uit met nog meer gedichten door het hele land. #versapp #poezieapp


Comments


bottom of page